7 Gratis musikknedlastingsapper for Android og iOS - Gjør teknologien enklere (2023)

Vi er godt inne i streaminggenerasjonen av musikkforbruk, og nedlastinger av musikken begynner å føles litt som DVDer i Age of Netflix.Det er bare noe betryggende med å ha musikken din der på enheten din uten å måtte bekymre deg for vagariene til dårlige internettforbindelser eller holde deg underholdt på langdistansefly.

Egentlig vil mange heller ha en musikknedlastingsapp på mobiltelefonen sin for å få favorittmusikken sin direkte på enheten sin.Her er våre favorittmusikknedlastingsapper for Android og iOS som ikke koster deg en krone.

Innhold

  • 1. Audiomack
  • 2. Fildo
  • 3. Audials spiller
  • 4. Songily
  • 5. ymusic
  • 6. Newpipe
  • 7. Tubesate
  • ofte stilte spørsmål

1. Audiomack

Tilgjengelig på:Android|iOS|Web

Hvis du vil vite at musikken du laster ned, ikke kommer til å krenke noen opphavsrettslover og også er åpne for å sjekke ut nye talent i hip-hop, elektroniske og reggae-sjangre, kan du prøve Audiomack.

7 Free Music Download Apps for Android and iOS - Make Tech Easier (1)

Denne appen gir en plattform til artister uten offisielle distribusjonssteder.Samtidig har det et innholdsfiltreringssystem for å sikre at tingene der er av god kvalitet.Dette prosjektet har allerede drevet hip-hop-stjerner som T-Wayne, Fetty WAP og Migos til å spille inn etikettavtaler.Det gir deg en sjanse til å hjelpe deg med å finne den neste store stjernen.

Brukere kan også få tilgang til og spille spor i Audiomack fra PC -nettleseren.Alternativet til å laste ned spor tilbys imidlertid bare via mobilappene.Videre fungerer Audiomack også som musikkspiller, med muligheten til å legge til lokale filer til appen.

2. Fildo

Tilgjengelig på:Android

Fildo er ikke tilgjengelig på tradisjonelle midler, for eksempel Google Play Store.Du kan bare få det via det offisielle nettstedet der det venter på at du laster det ned i APK -form.Selv om det for øyeblikket bare er tilgjengelig for Androids, jobber utviklerne også med en Fildo Lite iOS -versjon av appen.

Når den er installert, er appen ganske enkel å bruke.Bare bla gjennom topp treff via appens hovedskjerm.Alternativt kan du bruke søkefunksjonen til å se etter spesifikke sanger eller album.

7 Free Music Download Apps for Android and iOS - Make Tech Easier (2)

Hvis Fildo klarer å finne den aktuelle sangen eller albumet, kan du trykke på albumet Artwork for å åpne den.For å laste ned en sang, trykk på det trepunkt-ikonet ved siden av og velg "Last ned."Appen lar deg også lage spillelister og gir deg tilgang til tekster.Sangene du ender med å laste ned vil værelagret på enhetens interne lagringslik at du får tilgang til dem selv uten appen.

En ulempe med å bruke Fildo er at den er full av annonser, så hvis du ikke er komfortabel med det, foreslår vi at du velger et annet alternativ fra denne listen.

3. Audials spiller

Tilgjengelig på:Android|iOS|Vinduer|Web

Audials Play tar en interessant tilnærming når det gjelder nedlasting av musikk til enheten din.Appen er i utgangspunktet et aggregat av radiostasjoner som lar deg laste ned melodiene dine.På toppen av det inkluderer den en podcast -seksjon.

7 Free Music Download Apps for Android and iOS - Make Tech Easier (3)

Med Audials Play kan du spille inn hele sendinger, og appen vil deretter lagre strømmen med automatisk sangseparasjon.Hvis du virkelig vil høre på en bestemt artist, har appen en praktisk søkefunksjon som raskt identifiserer stasjoner som for tiden spiller sanger av den artisten.Derfra kan du enkelt laste ned melodien din.

Audials Play lar deg også importere din egen musikk slik at du kan høre på den uten å måtte avslutte appen.

4. Songily

Tilgjengelig på:Android

Den gratis versjonen av Songily er ad-support, men tilbyr tilgang til et sunt lager av musikk, ny og gammel, fra artister både mainstream og uklar, fra kartmusikk til Sea Shanties.Med hver sang du finner, vil du se alternativer for både å spille og laste ned sangene du hører på.Appen har også en tekster -funksjon som omdirigerer deg til en sanglig webside der du kan lese poesien bak musikken.

7 Free Music Download Apps for Android and iOS - Make Tech Easier (4)

Selv om det er mulig å komme sangen fra Google Play Store, er det en eldre versjon som mangler visse funksjoner, for eksempel muligheten til å laste ned videoer.Imidlertid, hvis du er villig til detBruk APK -alternativetI stedet kan du dra nytte av den funksjonen pluss forbedret søk og muligheten til å starte flere nedlastinger samtidig.

5. ymusic

Tilgjengelig på:Android

YMUSIC er en av de mer elegante og offisielle utseende musikknedlaster-appene og lar deg spille hvilken som helst YouTube-video som en lydfil, og til og med la deg kjøre den i bakgrunnen på telefonen din.

7 Free Music Download Apps for Android and iOS - Make Tech Easier (5)

Den virkelige kickeren her er at du også kan laste ned videoer som lydfiler.Du har muligheten til å laste dem ned i M4A- og MP3 -formatene, og det har et flott bibliotek -brukergrensesnitt som deretter lar deg administrere musikkfilene dine akkurat som du ville gjort i en musikkspiller -app.Nedlastede sanger lagres på telefonen din, slik at du enkelt kan få tilgang til dem via din favorittmusikkspiller.

YMUSIC jobber for tiden med en grensesnittoverhaling som du kan teste ut ved å trykke på hamburger-menyen i øvre venstre hjørne og velge "Ymusic beta."

6. Newpipe

Tilgjengelig på:Android

Newpipe er en annen app som gjør jobben når det gjelder nedlasting av musikk.Det er åpen kildekode og blir stadig forbedret.Den har også støtte for SoundCloud, MediaCCC, Bandcamp og Peertube nedlastinger, noe som betyr at du kan bruke NewPipe til å søke på disse appene.Det er ikke begrenset til YouTube som noen av de andre appene er.

7 Free Music Download Apps for Android and iOS - Make Tech Easier (6)

Som standard åpnes appen som en YouTube -frontend.Bare finn videoen du vil ha på enheten din først, og klikk deretter på nedlastingsikonet som ligger under klippet og velg om du vil ha den lastet ned som video eller lyd.Newpipe gir deg også tilgang til en haug med innstillinger for "nedlastinger."For eksempel lar den deg begrense nedlastingskøen og velge hvor du kan laste ned hver eneste sang.

Hvis du vil bytte til SoundCloud eller Bandcamp, trykker du på menyikonet øverst til venstre, så det store røde “Newpipe” -ikonet øverst og velger ønsket tjeneste.

7. Tubesate

Tilgjengelig på:Android

Tubemate er en spesialisert app som lar deg laste ned videoer av YouTube.Naturligvis tilbys også muligheten til å gjøre det i lydformat.

Hvis YouTube er din første kilde for musikk, kan denne appen være det beste alternativet for deg.Imidlertid, hvis du ønsker noe mangfold, kan det være lurt å se mot et av de andre alternativene.

7 Free Music Download Apps for Android and iOS - Make Tech Easier (7)

Du kan laste ned Tubemate fra det offisielle nettstedet.(Google tillater ikke dette i Play Store, antagelig fordi det griper inn på YouTube.) Når du prøver å laste ned videoer som lyd (M4A eller MP3), blir du også bedt om å laste ned MP3 Video Converter, som synkroniseres med TubemateFor å konvertere video til lyd.

Det er enkelt å laste ned.Bare finn videoen du vil ha, og trykk deretter på den flytende røde nedlastingsknappen nederst på siden.

ofte stilte spørsmål

Jeg har nettopp lastet ned en APK -fil, men finner den ikke på Android -enheten min.Hva burde jeg gjøre?

Å finne nedlastede filer på telefonen din er ikke alltid super greit.Hvis du har problemer, kan du sjekke guiden vår tilFinn nedlastede filer på hvilken som helst Android -enhet.

Er det trygt å installere APK -filer på enheten min?

Når denne typen filer installerer apper på systemet ditt, kan den utgjøre en stor sikkerhetstrussel.Telefonen din varsler deg når du er i ferd med å installere en APK -fil, og du må gi den tillatelse til det.Derfor er du pålagt å sikre at nettstedet du bruker til å laste ned APK -filer er pålitelige - nettsteder somApkmirrorogAapkpureer en sikker innsats.Det ville imidlertid ikke skade å dobbeltsjekke at filen du skal bruke er ren, så det kan være lurtSkann APK -filene dine for virus.

Er disse tjenestene lovlige å bruke?

Ja og nei.I henhold til opphavsrettsloven er det å skaffe eller distribuere et opphavsrettsbeskyttet verk (for eksempel en MP3 -fil) uten tillatelse fra opphavsrettsinnehaveren i strid med loven.Noen musikkfiler er imidlertid opphavsrettsbeskyttet mens noen ikke er det.Selv om noen musikkfiler er opphavsrettsbeskyttet, kan artistene velge å fritt gi bort og legge sangene opp for en oppdatering på internett.Så mens du kan finne sanger og album fra populære artister på noen av appene som er oppført ovenfor, er de mest sannsynlig opphavsrettsbeskyttet verk, så det tryggeste er å avstå fra å laste dem ned.Likevel gir det deg mye innhold du kan få tilgang til uten problemer.

Bildekreditt: LookStudio viaFreepikAlle skjermbilder av Alexandra Aricici

7 Free Music Download Apps for Android and iOS - Make Tech Easier (8)

Alexandra Arici

Alexandra brenner for mobil tech og kan ofte finnes fikling med en smarttelefon fra et obskuelt selskap.Hun startet sin karriere innen teknisk journalistikk i 2013, etter å ha jobbet noen år som lærer på ungdomsskolen.Alexandra er konstant drevet av nysgjerrighet, og liker å vite hvordan ting fungerer og dele den kunnskapen med alle.

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Våre siste opplæringsprogrammer levert rett til innboksen din

  • Facebook
  • kvitring
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Barbera Armstrong

Last Updated: 06/12/2023

Views: 5543

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Barbera Armstrong

Birthday: 1992-09-12

Address: Suite 993 99852 Daugherty Causeway, Ritchiehaven, VT 49630

Phone: +5026838435397

Job: National Engineer

Hobby: Listening to music, Board games, Photography, Ice skating, LARPing, Kite flying, Rugby

Introduction: My name is Barbera Armstrong, I am a lovely, delightful, cooperative, funny, enchanting, vivacious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.