Hvordan du fjerner blokkering av et telefonnummer på en fasttelefon (2023)

Ringblokkering er den beste måten å unngå uoppfordrede samtaler, voldelige mennesker, forfølgere og svindlere.Noen ganger kan du imidlertid blokkere gyldige tall med feil.Hvis du lurer på hvordan du kan fjerne blokkering av et telefonnummer på en fasttelefon, har denne guiden trinnene for å hjelpe deg med å fjerne blokkeringen av en fasttelefon midlertidig eller permanent.

Selv om det er nødvendig å fjerne telefonnumre, er det nødvendig å fjerne telefonnumre, og er nødvendig å beskytte deg mot uønskede samtaler og svindel.For å stoppe Robocalls på fasttelefonen din, kan du registrere deg for fellesskapstjenesten og få vårRobocall -blokkering av programvarefor så lite som $ 9 i måneden.Det gjør at du kan flagge spam, svindel eller robocalls og blokkerer dem før telefonen din til og med ringer.

Ring nummeret nedenfor nå for å høre hvordan Community Phone's Robocall -blokkering fungerer.Den korte demonstrasjonen vil lære deg hvordan programvaren vår oppdager og blokkerer 100% av robocalls, og gir deg trygghet.

Ring (866) 941-8744

Å høre vår robocall -blokkering i aksjon

Hvordan fjerne blokkering av telefonnumre på en fasttelefon midlertidig

Å følge disse trinnene vil tillate deg å ringe et blokkert nummer, men vil forhindre at eieren av nummeret når deg.

1. På telefonoppringingen, ring *82

Hvis tjenesteleverandøren din tilbyr en forbud mot forbud, kan du fjerne blokkering av ethvert telefonnummer med denne universelle koden.

2. Ring telefonnummeret du vil fjerne blokkeringen

Du kan ringe nummeret du vil nå etter å ha ringt blokkeringen av kortkoden, og mottakeren av samtalen vil kunne se din som ringer ID.

3. Skyll og gjenta

Siden dette er en rask metode for å fjerne blokkeringssamtaler, kan det hende du må følge trinn 1 og 2 hver gang du vil ringe et blokkert nummer.

Du kan velge selektiv blokkering hvis du vil ringe personen, men ikke vise nummeret ditt.Dette alternativet lar deg vise at du ringer ID for å velge folk.

Å ringe nummeret nedenfor vil gi en full demonstrasjon av Community Phone's Robocall -blokkering.Den korte demonstrasjonen vil lære deg hvordan programvaren vår oppdager og blokkerer 100% av robocalls, og gir deg trygghet.Ring nummeret nedenfor nå for å høre hvordan det fungerer.

Ring (866) 941-8744

Å høre vår robocall -blokkering i aksjon

Hvordan du kan fjerne et telefonnummer permanent

Den permanente tilnærmingen er den beste teknikken for å fjerne blokkering av et telefonnummer på en fasttelefon hvis du vil la eieren av nummeret ringe deg.Du må kontakte tjenesteleverandøren din før du prøver å fjerne blokkering av et telefonnummer permanent.

Hvordan blokkerer du et telefonnummer permanent?

 1. Ring tjenesteleverandøren din og be om å snakke med en representant som håndterer blokkering og blokkering av telefonnumre.
 2. Be representanten fjerne en hvilken som helst linje som blokkerer på telefonlinjene dine for å sikre at mottakere av samtalen din kan se din som ringer.
 3. Spør om du må betale et gebyr for avslutning av blokkeringstjenesten, ettersom de fleste tjenesteleverandører krever et gebyr.

Ring våre fasttelefonspesialister på

866-969-4886

Hvordan fjerne blokkering av et telefonnummer på en spektret fasttelefon

Hvis du noen gang trenger å fjerne blokkering av et telefonnummer på en spektrum -fasttelefon, må du ringe *80 for å fjerne blokkeringen av det.

Hvordan fjerne blokkering av et telefonnummer på en AT & T -fasttelefon

På en AT & T -fasttelefon må du følge disse trinnene for å fjerne blokkering av et tall:

 • Ring *60 fra en berøringstelefon for å gå inn i det selektive samtalen-avvisningssystemet.
 • Trykk på * -knappen for å fjerne blokkeringen av et tall.
 • Ring nummeret du ønsker å fjerne blokkeringen.
 • Trykk på # -tasten for å bekrefte at du vil fjerne blokkeringen av nummeret.
 • For å fjerne blokkering av alle tall, ring *80 eller 1180 for å slå av call-blocking-funksjonen.

Hvordan fjerne blokkering av et telefonnummer på en Verizon -fasttelefon

Verizon-fasttelefonkunder kan fjerne blokkering av et telefonnummer gjennom forskjellige berøringsalternativer.

 • Løft mottakeren på fasttelefonen din og lytt etter en skivetone.
 • For å fjerne blokkeringstallene fra kontoen din, ring *80 fra en berøringstelefon og vent til de automatiserte instruksjonene skal lede deg gjennom prosessen.Du må ringe 1180 hvis du bruker en roterende telefon.
 • Skriv inn telefonnumrene du vil fjerne blokkeringen når du blir bedt om det.

Hvordan fjerne blokkering av et telefonnummer på en fartøytelefon (formelt comcast)

For å kansellere innringere -ID -blokkering per linje for en samtale på en Xfinity -fasttelefon:

 • Lytt etter ringetonen mens du løfter mottakeren.
 • Dial *82.
 • En bekreftelsestone og en ny skivetone vil begge være hørbar.
 • Skriv inn ønsket nummer på telefonen.
 • Navnet og telefonnummeret ditt vises bare på mottakerens innringers -ID -skjerm for den samtalen.Denne prosessen blokkerer antallet midlertidig.

Block Spam -samtaler i dag

Ring våre fasttelefonspesialister på

866-969-4886

Fellesskapstelefon: Den beste trådløse fasttjenesten

How to Unblock a Phone Number on a Landline (1)

Community Phone er en trådløsfasttelefontjenesteDet kobles til nærliggende celletårn, og negerer behovet for en internett- eller kobbertrådtilkobling.Med innebygde antenner på fasttelefonbasen og partnerskap med landsdekkende transportører økes signalstyrken selv på signalforvendelsessteder, noe som sikrer pålitelighet og lyd av høy kvalitet.

Funksjoner ved fellesskapets telefon

1. Ingen internett kreves

Ha pålitelig fasttjeneste som ikke vil gå ned med et internett- eller nettverksbrudd da Community Phone ikke trenger internett for å operere.Den kobler telefonen din til celletårn i ditt område, og sikrer 99% dekning over hele USA.

2. Ubegrenset landsdekkende samtale

Hold kontakten med dine kjære med samfunnstelefonens ubegrensede landsdekkende anrop.

3. Nå ut til vår kundesupport

Kontakt Community Phone's 24/7 kundeservice via chat, e -post eller telefon for å få svar på spørsmålene dine, eller bekymringer adressert omgående.

4. Rask oppsett

Fasttelefonbasen er enkel å sette opp, selv for personer med lite tekniske ferdigheter.Et strømuttak og en telefon er alt du trenger for å komme i gang.

5. Fungerer under strømbrudd

Det 12-timers sikkerhetskopieringsbatteriet i fasttelefonbasen sikrer at telefonen fungerer under blackouts og strømbrudd.

Den beste måten å fjerne blokkeringstall på fasttelefonen på deg

De fleste fasttelefonleverandører tilbyr ikke spam-blokkeringstjenester, og etterlater deg ikke noe annet valg enn å blokkere dem på telefonen manuelt.Manuelt blokkering av spam -anrop er ineffektivt fordi tall bare kan blokkeres etter å ha mottatt samtalen.

Den eneste effektive måten å blokkere spamanrop er å bytte til en leverandør som blokkerer dem automatisk før de når deg.

Community Phone tilbyrfasttelefontjenesteMed innebygd spam-samtaler som blokkerer som kan stoppe ulovlige og uønskede samtaler fra å nå fasttelefonen din.Den lar deg beholde fasttelefonen uten å knytte den til Internett og blokkere 100% av spam -anropene.

Med to forskjellige typer tjenester, Robocall -blokkering og fullstendig svindelblokkeringsplaner, hjelper Community Phone deg med å holde kontrollen over hvem som kan ringe deg og når.

Robocall -blokkeringsfunksjonen lar brukere blokkere alle robocalls før de når telefonen sin mens den komplette svindelblokkeringsplanen gjør det mulig for brukere å lage en "tillatt liste" som bare vil tillate kontakter fra den listen å kunne kontakte dem.

Lær mer om hvordan begge tjenestene fungerer nedenfor:

Alternativ 1: Community Phone's Robocall -blokkering

Community Phone's Robocall -blokkering er en effektiv løsning på uønskede samtaler og spam.Med denne tjenesten kan du blokkere 100% av spam -samtaler og aldri bekymre deg for dem igjen.Det koster bare $ 9/måned når du registrerer deg for Community Phone's fasttjeneste, så det er en liten pris å betale for trygghet.

Hvordan fungerer robocall -blokkeringen?

 1. Når noen ringer telefonnummeret ditt, vil de ikke høre telefonen din ringe umiddelbart;I stedet vil de bli bedt om å trykke 1 for å koble til.
 2. Robocalls fungerer ved å føle når mottakeren henter telefonen og snakker, så når ingen gjør det, når samtalen aldri telefonen din.

How to Unblock a Phone Number on a Landline (2)

Robo-Call-blokkering fra Community Phone er enkelt å konfigurere og bruke.Når du har registrert deg, vil du ha trygghet med å vite at din private informasjon ikke blir utsatt eller kompromittert av spammere eller ondsinnede aktører som prøver å få tilgang gjennom automatiserte samtaler.

Det er en utrolig kostnadseffektiv løsning for alle som søker etter en enkel, rask måte å blokkere spam-samtaler på.

Å ringe nummeret nedenfor vil gi en full demonstrasjon av Community Phone's Robocall -blokkering.Den korte demonstrasjonen vil lære deg hvordan programvaren vår oppdager og blokkerer 100% av robocalls, og gir deg trygghet.Ring nummeret nedenfor nå for å høre hvordan det fungerer.

Ring (866) 941-8744

Å høre vår robocall -blokkering i aksjon

Alternativ 2: Community Phone's Complete Scam -blokkering

Community Phone's Complete Scam -blokkering gjør det mulig for brukere å angi en“Tillatt liste”av menneskene som kan ringe telefonen sin.

Alle andre samtaler blir deretter blokkert som standard - forhindrer 100% av svindelanrop og uønskede anmodninger uten å filtrere manuelt gjennom hver samtale.Dette betyr ikke flere avbrudd under måltider eller når du er midt i noe viktig.

Hvordan fungerer den tillatte listen?

Den tillatte listen er enkel å sette opp og administrere.Du kan opprette en liste over kontakter du vil motta samtaler fra.Dette kan omfatte venner, familiemedlemmer, arbeidskolleger eller andre mennesker eller bedrifter du er komfortable med å motta samtaler fra.

Denne listen fungerer som en safelist av godkjente innringere.Deretter vil alle andre tall som ikke er på listen din bli blokkert fra å ringe telefonlinjen din.

Hvis noen nye prøver å ringe telefonlinjen din, vil den tillatte listen oppdage det ukjente nummeret og automatisk avvise samtalen før den til og med når deg.

Se hvordan det virker

Ring våre fasttelefonspesialister på

866-969-4886

How to Unblock a Phone Number on a Landline (3)

Community Phone's Complete Scam -blokkering gir en utmerket løsning for alle som leter etter en praktisk måte å beskytte seg mot telemarketing -svindel, robocalls og andre typer uoppfordret kommunikasjon, mens de fremdeles sikrer at de aldri går glipp av viktige samtaler fra folk de kjenner.

Enten du bor alene eller har en stor familie som er avhengig av fasttelefonen din for kommunikasjon, kan denne funksjonen bidra til å holde alle trygge mot skade mens de forhindrer irriterende avbrudd gjennom dagen.

Se hvordan det virker

Ring våre fasttelefonspesialister på

866-969-4886

Last ned Community Phone's gratis spam -blokkerende app

How to Unblock a Phone Number on a Landline (4)

Community Phone tilbyr nå en gratis spam-blokkerende app for iOS-enheter, og gir den beste beskyttelsen mot uønskede samtaler.Det blokkerer spam ringer på mobiltelefonen og fasttelefonen før en av telefonen ringer, og gir deg trygghet.

Community Phone -appen har avanserte funksjoner, for eksempel varsler for å varsle deg om tallene den blokkerer.Den er nøye designet for å sikre fullstendig brukertilfredshet og bekvemmelighet.

Community Phone Spam-Blocking-appen er helt gratis å laste ned fra Apple Store, og sikrer at alle kan beskytte telefonene sine mot irriterende spamanrop.Når den er installert, fungerer Community Phone i bakgrunnen for å overvåke innkommende samtaler og blokkerer enhver mistenkelig aktivitet.

How to Unblock a Phone Number on a Landline (5)

Community Phone -appen er utrolig enkel å bruke, slik at brukere kan tilpasse innstillinger i henhold til deres preferanser.Du kan velge hvilken type samtaler du vil at fellesskapstelefonen skal blokkere.Fasttelefonbrukere kan også sette opp en hviteliste for spesifikke kontakter i appen, slik at filtrene i Community Phone ikke vil blokkere dem.

How to Unblock a Phone Number on a Landline (6)

Takket være sine avanserte algoritmer og AI-støttet teknologi, er det som skiller Community Phone fra andre spam-blokkerende apper dens evne til å blokkere til og med ukjente tall.Dette sikrer fullstendig sikkerhet og sikkerhet mens du bruker Community Phone -appen.I tillegg har Community Phone mange andre funksjoner, for eksempel overvåking i sanntid, anropsnavngjenkjenning, sporing av samtale statistikk og mer!

Totalt sett gir Community Phone's gratis spam -blokkerende app en effektiv løsning mot irriterende spam -samtaler uten at det går ut over ytelse eller pålitelighet.Dens optimaliserte funksjoner og intuitive grensesnitt gjør at blokkering av uønskede samtaler en lek!

How to Unblock a Phone Number on a Landline (7)

Fordelene ved å bytte til samfunnstelefon

 • Ingen skjulte kostnader:Community Phone kan skryte av åpenhet og overrasker ikke kundene med skjulte kostnader.Du betaler det du meldte deg på.
 • Sparer penger på installasjon:DIY -oppsettet til fasttelefonbasen sparer deg tid og penger på installasjoner.
 • Kostnadseffektive og rimelige planer:Fellesskapstjenesten for telefonstolen sparer deg hundrevis av dollar på oppsett, vedlikehold og installasjonsgebyr.En fersk studie avdekket at samfunnstelefon er 30% billigere enn de fleste tradisjonelle telefoner, 20-25% billigere enn de fleste VOIP-telefoner, og over 70% billigere enn mange mobiltelefonplaner.
 • Kundevennlig avbestillingspolicy:Når som helst du velger bort, er ingen avbestillingsgebyr involvert.

Hvordan port nummeret ditt til fellesskapstelefonen

Telefonnummerporting er prosessen med å oppbevare det nåværende telefonnummeret når du bytter tjenesteleverandører.Det blir permanent tilgjengelig med den nye transportøren når du porterer telefonnummeret ditt.

For å komme i gang, må du følge disse trinnene:

 • Registrer deg med Community Phone.
 • Be den nåværende leverandøren om å portnummeret til fellesskapstelefonen.
 • Gi samfunnstelefonteamet alle nødvendige legitimasjoner.
 • Forbered telefonenhetene dine for overgangen.
 • Venter gjennom fullføringen av nummerporteringen.
 • Kontroller at portingen av nummeret ditt var vellykket.
 • Avbryt tjenesten med den gamle leverandøren eller be Community Phone om å gjøre det for deg.

Block Spam -samtaler i dag

Ring våre fasttelefonspesialister på

866-969-4886

ofte stilte spørsmål

Hva er * 82 på telefonen?

*82 på telefonen avgir innringeren ID på en utgående samtale.Hvis du tidligere har brukt *61 for å blokkere innringer -ID for alle utgående samtaler, kan du bruke denne stjernekoden til å låse opp anrop -ID for en enkelt samtale.

Hvordan blokkerer jeg et nummer på Panasonic -fasttelefonen?

Gå til listen over blokkerte samtaler for å fjerne blokkering av et nummer på Panasonic -fasttelefonen.Naviger til hovedmenyen din og velg listen - forbudte elementer.Når du har fremhevet det blokkerte nummeret, trykker du på ENTER -tasten eller knappen for å få tilgang til det.

Når du når det blokkerte nummeret du vil, kan du slutte å bla.Det valgte blokkerte nummeret blir uthevet og fjernet fra listen over blokkerte tall.

Kan du fjerne blokkering av en innringer?

Du kan fjerne blokkering av en innringer ved å ringe *82, etterfulgt av nummeret du ønsker, for å gi tilgang til din ringer -ID -informasjon.

Konklusjon

Du kan fjerne blokkering av telefonnumre permanent eller midlertidig, avhengig av ditt valg.Du trenger imidlertid ikke være fornøyd med uønskede samtaler, forfølgere eller folk du ikke vil være i kontakt med.Velg Community Phone Spam-Call-blokkering når du registrerer deg for fasttjenesten deres og holder ut uønskede samtaler.

Community Phone er den beste leverandøren av fasttjenester i USA som tilbyr fremtidssikker teknologi for å sikre pålitelighet og sømløs tilkobling med dine kjære.Spar penger og tid med problemfri installasjon og kostnadseffektive planer.

Snakk med spesialister i fellesskapets telefoner i dag for å lære mer eller å registrere deg.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rob Wisoky

Last Updated: 06/11/2023

Views: 5441

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rob Wisoky

Birthday: 1994-09-30

Address: 5789 Michel Vista, West Domenic, OR 80464-9452

Phone: +97313824072371

Job: Education Orchestrator

Hobby: Lockpicking, Crocheting, Baton twirling, Video gaming, Jogging, Whittling, Model building

Introduction: My name is Rob Wisoky, I am a smiling, helpful, encouraging, zealous, energetic, faithful, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.