Kjøp PC online » kraftige datamaskiner | ALTERNERE (2023)

PC, datamaskin eller til og med skrivebord

DePCellerPersonlig datamaskiner godt integrert i hverdagen for de fleste mennesker og oppfyller en rekke formål og krav. Fra arbeidsenheten til multimediesenteret til spillemaskinen eller litt av hvert - de høyytelsessystemene gir pålitelig service i mange år, hjelper til med arbeidet, tilbyr underholdning og moro samt tonnevis av nyttige, intelligente funksjoner som våreGjør livet mye enklere og mer behagelig. Mer om PCer/datamaskiner for ulike applikasjoner, evKontor, spill eller multimedia, finn ut her.

Kjøpe ny PC? Det riktige valget på ALTERNATE

Vil du kjøpe en ny PC for å jobbe eller spille? Da er du akkurat her! Fordi vi har et enormt utvalg av moderne, kraftige og utmerket utstyrte systemerfor ulike krav, krav og ideer samt budsjetter. De riktige modellene fra kjente produsenter som ASUS, HP, OMEN, Lenovo, Acer eller Dell med moderne, for eksempelAMDellerIntelCPUer, høykvalitets hovedkort eller hovedkort, effektive strømforsyningsenheter, potenteNVIDIA GeForceGTX og RTX ogsåAMD RadeonRX-grafikkort, lynraske solid state-stasjoner (SSD) og interne harddisker, høyytelses RAM type DDR4 ogWindows 10Du finner operativsystemet og mye mer til skrivebordet ditt her til en fornuftig pris i vår nettbutikk. Ta en titt på det brede utvalget av entry-level, mid-range ogHigh-end løsningerog bestill din nye PC som dekker dine behov med bare noen få klikk. Ved kjøp av nytt system kan du også dra nytte av mulige fordeler som avbetalingsfinansiering, utvidet garanti, rask frakt med mer. Vi tilbyr også enstort utvalg av PC-maskinvare, slik at du enkelt kan oppgradere ditt nåværende system. Som gamer kan du for eksempel nyte bedre grafikk, høyere oppløsninger (som 4K), flere spilleautomater, raskere lastetider, mer effektiv kjøling og rett og slett mer kvalitet totalt sett.

Hva er en PC?

En PC eller personlig datamaskin er en prioritetfor stasjonære applikasjonertiltenkt system eller enhet, som skiller seg ut fra konkurrerende bærbare / bærbare datamaskiner. Den stasjonære PC-en eller rett og slett PC-en er akkurat det rette hvis du foretrekker å sitte hjemme og betjene datamaskinen derfra med mus, tastatur og annet periferiutstyr tilkoblet via USB, samt se på en større, eksternt tilkoblet skjerm ønsker. Til tross for konkurranse fra bærbare og bærbare datamaskiner, kan stasjonære PC-er fortsatt holde seg på markedetmye etterspurtog bli over månedene og årenestadig utvikletfor å møte de økende kravene i hverdagen og mennesker når det gjelder ytelse, kvalitet, pris, tilbehør, etc

Hvordan er en PC bygget opp?

Et PC-system består av:ulike maskinvarekomponenter, som hver tjener et annet formål og sammen gjør at hele datamaskinen kjører. DeHovedkort, også kalt hovedkort eller hovedkretskort, er en av de viktigste komponentene til PC-en. Den tilbyr et bredt utvalg av grensesnitt og kobler sammen alle komponentene slikprosessoreller prosessorengrafikkort, døLydkort, døhardisk, dentilfeldig tilgang minne(RAM), døkjørerosv. med hverandre. Hjernen til PC-en sitter på selve brettet - prosessoren kjent som Central Processing Unit (CPU), som styrer alle prosesser og oppgaver i systemet. Det er vanligvis et kjølealternativ på prosessorbrikken i form av enluft kjølereller enVannkjøling, som holder temperaturen på CPU-en i det grønne området. RAM har sin plass ikke langt unna. RAM (Random Access Memory) minnesøyler av et mindre eller større antall sitter fast i de tilsvarende sporene på brettet og fungerer som PC-ens korttidsminne, for å si det sånn. Dette gjør at prosessoren får tilgang til viktige data veldig raskt. Grafikkortet som er ansvarlig for å vise bildet, behandler derimot dataene som mottas fra prosessoren slik at skjermen kan vise bildet. Siden det selvfølgelig også kreves minne for Windows-operativsystemet, programmer og data, kan man også finne raskeSSD-og ellerHDD-harddiskerinne i PC-en igjen. DePC strømforsyningtar på seg oppgaven med å drive de individuelle PC-komponentene og er vanligvis plassert på baksiden innenforboligsatt sammen. Avhengig av tilgjengelig plass og spor, kan ekstra nødvendige deler installeres for å tilpasse PC-en til dine egne behov. For eksempel med et nettverkskort, en Blu-Ray-stasjon eller en WLAN-adapter.

Foretrekker du en PC fremfor en bærbar? Det er derfor det gir mening

Et stort antall bærbare datamaskiner har nå eksepsjonelt sterk ytelse og trenger ikke lenger å gjemme seg bak kraftige datamaskiner. Så hvorfor kjøpe en stasjonær PC når den bærbare PC-en også har integrert skjerm og tastatur og i tillegg er lett og bærbar? Vi vil gi deg grunner som garantert støtter deg ved å kjøpe en stasjonær PC. Så skrivebordet kan gjøre det alenescore poeng når det gjelder pris, ettersom enkle, men gode enheter med solid ytelse og funksjoner for kontor og multimedia allerede er tilgjengelig for rundt €200-250. Du må imidlertid bruke mer for en brukbar bærbar PC. Hvis du setter liten eller ingen verdi på mobilitet generelt og foretrekker å jobbe, surfe eller leke innenfor dine egne fire vegger, er PC/stasjonær datamaskin svaretmye mer behagelig å brukesom en bærbar datamaskin. Blikket rettes rett frem mot en skjerm med stort skjermområde, skrivingen er ferdiget komplett tastaturog kontrollere markøren raskt og presist ved hjelp av en tilkoblet mus. Selve datamaskinen kan plasseres på skrivebordet eller under det - avhengig av din personlige smak. Hvis én skjerm ikke er nok, kan du enkelt koble en annen modell til datamaskinen via HDMI eller DisplayPort. Du kan også enkelt bytte ut skjermen med en modellerstatte med mer eller mindre tommer. Moderne bærbare datamaskiner tilbyr nå også dettemange tilkoblingsmuligheter, men mobile enheter kommer ikke i nærheten av beløpet som et godt PC-system tilbyr. En stor fordel med stasjonære frittstående datamaskiner er muligheten for individuelle komponenterå ettermontere, samt de som er for svake eller defekteKomponenter som skal skiftes snart. Det være seg harddisken eller SSD-en, en RAM-bar eller en ødelagt strømforsyning. Dette er mye vanskeligere med en bærbar PC fordi de fleste delene er loddet sammen og vanligvis bare RAM eller SSD/HDD kan endres. Dette gjør skrivebordssystemerbetydelig mer holdbarog du har mer fleksibilitet når det gjelder å oppgradere og erstatte komponenter.

Kjøp en ny PC, men hvilken datamaskin passer for meg?

Hvis du har tatt beslutningen om å kjøpe en ny PC, er det første du bør vurderehvilke bruksområdereller hvilke oppgaver systemet skal brukes til. For enklere prosjekter vil det være fornuftig å velge et billigere system med for eksempel en AMD- eller Intel-prosessor med 4 kjerner, 8 gigabyte DDR4 RAM og en 125 til 250 GB solid state drive (SSD) og om nødvendig en 1 terabyte (TB) HDD-harddisk for lagring av større data. Det hele omtrent i form av en veldigkompakte mini-PCereller pakket i noestørre midi-tårnHus og mer plass til å romme komponenter som f.eksdedikert grafikkenhet for spillå ettermontere. Hvis du ønsker at systemet skal være litt kraftigere, for eksempel for kreativt arbeidVideo- og bilderedigeringsprogrammerå bruke på kontoret, da den såkalteAlt-i-ett-PCeret utmerket valg. Her er maskinvaren plassert rett bak skjermen eller i den, slik at ingen ekstra veske er nødvendig og mye plass spares. Alt-i-ett-kalkulatorene /ArbeidsstasjonerDe kommer vanligvis i elegante, attraktive design og imponerer med svært god bildekvalitet, slik at nesten ingenting står i veien for foto- eller videoredigering og andre kreative aktiviteter. Men hvis fokuset er på spilling, så anbefaler vi ikke overraskende å velge en av de mangekraftig og godt utstyrt Gamer-PCer, som du finner i ALTERNATE nettbutikk. Avhengig av dine personlige krav, kan du velge enten den rimelige nybegynnerspill-PC-en, en dyrere mellommodell eller det ultimate avanserte spillsystemet, slik at du ikke trenger å inngå kompromisser og kan nyte de nyeste spillene på høyeste innstillinger med alle detaljer. Disse kommer med ekstremt høy ytelseAMD Ryzen 7eller9i tillegg tilIntel Core i7elleri9Prosessorer, kraftigeNVIDIA GeForce RTXellerAMD Radeon RXGrafikkort og funksjoner som DLSS, Infinity Cache eller ray tracing, effektive kjølesystemer og mye mer. Hvis du også ønsker å streame på portaler som Twitch eller YouTube i tillegg til å spille, er våre streaming-PCer eller datamaskiner definitivt en god investering.

Konfigurer PC-en selv med ALTERNATE PC-konfiguratoren

Med vår utmerkedePC-konfiguratordu kan ha dittBare sett sammen ønsket PC selvog motta den ferdig montert på forespørsel. Dette gir deg muligheten til å konfigurere systemet ditt ned til minste detalj i henhold til dine egne ideer for å investere mer penger i forskjellige områder som prosessor eller grafikkort. PC-konfiguratoren kan brukes selv av lekfolk til å sette sammen datamaskinen de ønsker, siden vår intelligente assistent kun foreslår komponentene som er kompatible med hverandre. DeVi skal enten ta oss av monteringen Huneller du kan sette sammen PC-en selv med nødvendig kunnskap. Se for deg selv!

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated: 10/12/2023

Views: 6095

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.