Rask FIX: BootRec /Fixboot Access nektes i Windows 10 - Minitool Partition Wizard (2023)

Få "BootRec /Fixboot Access blir avslått" -feil når du prøver å fikse Windows 10 -oppstartsfeil?I dette innlegget viser vi deg den beste løsningen på BootRec Access nektes Windows 10 samt forholdsregelen.Les og prøv.

Hvis Windows oppgraderer mislyktes eller du tvinger PCen til å slå av mens den fremdeles skriver til disken, vil du sannsynligvis seBlå skjermFeil som "utilgjengelig_boot_device".En måte å fikse slike feil på er å kjøre kommandoen “bootrec /fixboot”, men noen brukere møter“BootRec /Fixboot Access nektes”feilmelding.

Quickly Fix: Bootrec /Fixboot Access Is Denied in Windows 10 - MiniTool Partition Wizard (1)

Heldig for deg, det vi skal dele med deg her er hvordan du løser Windows 10 BootRec /Fixboot Access blir nektet problemet effektivt.

Tips:Løsningene til Windows 10 bootrec.exe /fixboot -tilgang nektes nedenfor fungerer også for bootrec fixboot tilgang nektet Windows 7.

Snille minne:Lag en sikkerhetskopi av systemdisken i tilfelle noen rettelser kan skade harddiskdataene ytterligere.Minitool Partition Wizard Pro er nyttig i dette tilfellet.Vennligst gå tilKlon harddiskfor detaljene.

Hvordan kloner du en harddisk til SSD i Windows 11/10/8/7? Hvordan kloner du en harddisk til SSD gratis i Windows 10/8/7?Minitool Software tilbyr den beste måten å klone en harddisk fra HDD til SSD eller en ny. Les mer

Fix nr. 1: Fix bootrec /fixboot -tilgang nektes på GPT -stasjonen

Her er den beste bootrec /fixboot -tilgangen nektes fix, men fungerer bare med GPT -stasjonen.Dessuten må du ha et Windows -installasjonsmedium.Hvis du ikke har en for hånden, må du opprette en akkurat nå på en normalt kjørende datamaskin.

 • Klikk herå laste nedWindows Media Creation Tool.
 • Forbered en USB -stasjon på minst 8 GB diskplass.
 • Sett inn USB -stasjonen din inn i datamaskinen din, kjør medieopprettingsverktøy og godta avtalen.
 • Plukke utLag installasjonsmedier (USB Flash Drive, DVD eller ISO -fil) for en annen PCog slå neste gang.
 • Plukke utBruk de anbefalte alternativene for denne PCenog klikk Neste.
 • Plukke utminnepennalternativ og slå neste gang.
 • Velg stasjonen din fra listen og klikk Neste.
 • La prosessen fullføre.

For en illustrert guide, lesFull guideom hvordan du lager et Windows 10 -installasjonsmedium.

Når den er fullført, sett inn USB -stasjonen inn i datamaskinen og start på nytt.Når du ser muligheten til å starte opp fra USB, trykker du på en tast for å gjøre det.(Hvis du bare har satt datamaskinen til å starte opp fra harddisken, må du legge inn BIOS -innstilling for å legge til USB -stasjonen til oppstartslisten først.)

HVA BLIR DET NESTE?

Trinn 1. Fra den første Windows -skjermen, godta standardinnstillingene for språket å installere, tids- og valutaformat så vel som tastaturet eller inngangsmetoden.Deretter klikker du påFiks datamaskinen dinlenke i stedet for å installere nå.

Quickly Fix: Bootrec /Fixboot Access Is Denied in Windows 10 - MiniTool Partition Wizard (3)

Trinn 2. VelgFeilsøkog såAvanserte alternativer.

Trinn 3. VelgLedeteksten.

Trinn 4. TypeDiskpartog trykk Enter -tasten.

Trinn 5. TypeListe diskog trykk Enter.Vær nå oppmerksom på disknummeret og identifiser hvilken som er oppstartsdisken.Vanligvis er det disk 0;Hvis ikke, finn disknummeret i din egen sak og husk å skrive inn riktig i følgende relevante trinn.

Trinn 6. TypeVelg disk 0og trykk Enter.

Trinn 7. TypeListevolumog trykk Enter.Vær nå oppmerksom på volumnummeret til EFI -partisjonen.

Trinn 8. TypeVelg volum nog trykk Enter.Skriv også den i din egen sak i stedet for N.

Trinn 9. TypeTilordne bokstav = n:og trykk Enter.N: Kan erstattes av et hvilket som helst stasjonsbrev som ikke blir tatt av noen partisjon.Husk hvilket stasjonsbrev du tildeler her for det er ganske nyttig i hviletrinnene.

Trinn 10. Typeexitog trykk Enter for å legge igjen diskpart.

Trinn 11. Skriv nåN:(Stasjonen ble lagt til deg nettopp tildelt) og traff Enter.

Trinn 12. TypeFormat N: /FS: FAT32og treff Enter.

Trinn 13. TypeBCDBOOT C: Windows /S N: /F UEFIog treff Enter.

Gjenta nå prosessen med å kjørebootrec /fixbootKommando, BootRec Access nektes Windows 10 bør løses nå.Men hvis Fixboot -tilgang nektes forekommer på en MBR -disk, fortsett med Fix #2.

Klonet stasjon vil ikke starte opp |Hvordan lage klonet stasjon oppstartbar? Klonet stasjon vil ikke starte opp?Denne guiden viser deg hvordan du lager oppstart av klonet stasjon i Windows 10/8.1/7 ved å bruke den beste harddisk -kloningsprogramvaren. Les mer

Fix #2: Prøv oppstartsreparasjon på MBR -disken

Noen brukere sier at Fix nr. 1 ikke hjelper i det hele tatt fordi det i deres tilfeller BootRec /Fixboot -tilgang nektes at det ikke finnes EFI -partisjon på oppstartsdisken.Samme situasjon med din?Ingen bekymringer, her har du et annet alternativ.

Først av alt trenger du hjelp avMinitool Partition Wizard oppstartbar, som er et innebygd verktøy i Minitool Partition Wizard Pro.Få denne profesjonelle partisjonssjefen først, og følg deretter guiden nedenfor for å lage et minitool oppstartbare medier og bruk den til å starte opp PCen.

Minitool Partition Wizard DemoKlikk for å laste ned100%Rent og trygt

Når du er i hovedgrensesnittet til den oppstartbare minitool -partisjonsveiviseren, kan du gjøre disse operasjonene:

Trinn 1. Velg 500MB rundt systemets reserverte partisjon og velgFormatpartisjonfra handlingspanelet.Du vil motta en advarsel om at dette er en systempartisjon og formatering kan føre til at datamaskinen ikke kan bootable.Bare klikkJa.

Quickly Fix: Bootrec /Fixboot Access Is Denied in Windows 10 - MiniTool Partition Wizard (5)

Trinn 2. VelgNTFSsom ønsket filsystem og treff OK.Trykk deretterSøke omknapp på verktøylinjen.

Quickly Fix: Bootrec /Fixboot Access Is Denied in Windows 10 - MiniTool Partition Wizard (6)

Nå må du reparere Windows 10 av AutomaticOppstartreparasjonnytte.

Trinn 1. Start PCen din fra Windows Installation Media.

Trinn 2. Fra den første Windows -skjermen, velg språket du vil installere, tids- og valutaformat så vel som tastaturet eller inngangsmetoden.Deretter klikker du påFiks datamaskinen dinlenke i stedet for å installere nå.

Trinn 3. VelgFeilsøkog såAvanserte alternativer.

Trinn 4. VelgOppstartreparasjon.Umiddelbart begynner det å oppdage og vil prøve å fikse feilene den har funnet.Vanligvis bringer det en omstart.Hvis det gjør det, ikke trykk på noen tast for å starte opp fra USB -stasjonen igjen.Bare vent til vinduene dine lastes inn.

Hvis oppstartsreparasjon sier at den ikke kunne fikse feilen, fortsett med Fix #3 for å løse bootrec -tilgang nektes Windows 10.

Fix #3: Run Chkdsk

Dette kan være ferdig enten ved hjelp av Windows -installasjonsdisken eller ved hjelp av de oppstartbare mediene som er opprettet på Windows 10 ved å bruke Minitool Partition Wizard.

Alternativ A: Bruk Windows Installation Disk

Trinn 1. Etter å ha startet datamaskin fra Windows Installation Disk, hopp over det første skjermvalget og velgFiks datamaskinen din.

Trinn 2. VelgFeilsøkog såLedeteksten.

Trinn 3. I ledeteksttypechkdsk c: /rog treff Enter.Dette antar at Windows er installert på C: Drive.Hvis stasjonsbrevet for systempartisjonen din er annerledes, skriver du den virkelige.(Du kan kjøre diskpart> listevolum for å sjekke i henhold til partisjonsstørrelse.)

Quickly Fix: Bootrec /Fixboot Access Is Denied in Windows 10 - MiniTool Partition Wizard (7)

Trinn 4. La prosessen fullføre og starte på nytt.

Alternativ B: Bruk oppstartbare medier laget av Minitool

Trinn 1. Start datamaskinen fra minitool oppstartbare medier og velg deretterPartisjonsveiviserfra menyen.I denne programvaren kan du se stasjonsbokstaven til systempartisjonen din og husk det.

Trinn 2. Avslutt Minitool Partition Wizard og velgKommandokonsollfra menyen.

Trinn 3. Skriv deretter innchkdsk c: /rog trykk Enter.(Bytt ut stasjonen med den du la spesielt oppmerksomhet til akkurat nå.)

Quickly Fix: Bootrec /Fixboot Access Is Denied in Windows 10 - MiniTool Partition Wizard (8)

Trinn 4. La prosessen for å fullføre og avslutte.

Tips:Vanligvis får du en normalt kjørende datamaskin nå.Gjenta “BootRec /Fixboot” hvis du fremdeles møter oppstartsfeil.

Finn løsningene på "tilgangen nektes" når du utfører Bootrec /Fixboot og vil gjerne dele med dere alle.Klikk for å tweet

Fix nr. 4: Hvis ingenting hjelper, lagre data og installere på nytt

Hvis ingenting hjelper, er det eneste alternativet for dette problemet å installere Windows 10. Men før du gjør det, må du få viktige filer til tilgangen din.Vanligvis har du to valg:

 • BrukKopier diskFunksjonen til Minitool Partition Wizard Pro for å sikkerhetskopiere hele systemstasjonen og deretter formatere hele stasjonen når du installerer på nytt.
 • Henvende seg tilDatarekonstruksjonFunksjonen til Minitool Partition Wizard Pro Ultimate for å gjenopprette filer som er lagret i systempartisjonene og deretter installere vinduer på nytt til den originale systempartisjonen.

Hvis du foretrekker å bruke Copy Disk of Minitool Partition Wizard Pro, trykker du på knappen nedenfor.

Minitool Partition Wizard DemoKlikk for å laste ned100%Rent og trygt

En enkel guide for å kopiere systemdisken med partisjonsveiviser når datamaskinen er uoppholdbar:

Trinn 1. Opprett Minitool Partition Wizard oppstartbar på en normalt kjørende datamaskin ved å bruke den oppstartbare mediefunksjonen du kan finne i Minitool Partition Wizard Pro.

Trinn 2. Bruk minitool Partition Wizard oppstartbar for å starte opp PC -en.Koble deretter en ekstern harddisk som hele dataene kan overskrives.

Trinn 3. I Minitool Partition Wizard oppstartbar, høyreklikk på systemdisken og velgKopier diskFunksjon fra hurtigmenyen.

Quickly Fix: Bootrec /Fixboot Access Is Denied in Windows 10 - MiniTool Partition Wizard (9)

Trinn 4. Følg veiviseren for å fullføre kopien.Husk å klikkeApply Til slutt.

Quickly Fix: Bootrec /Fixboot Access Is Denied in Windows 10 - MiniTool Partition Wizard (10)

Hvis du foretrekker å gjenopprette noen filer som er lagret på systempartisjonen din, må du få Minitool Partition Wizard Pro Ultimate ved å trykke på denne knappen.

Minitool Partition Wizard DemoKlikk for å laste ned100%Rent og trygt

En enkel guide til å gjenopprette filer ved hjelp av datagjenopprettingsfunksjon når PC ikke klarer å starte opp:

Trinn 1. Lag også et oppstartbar media i Minitool Partition Wizard Pro Ultimate og bruk den til å starte opp PCen din.

Trinn 2. Velg deretterDatarekonstruksjonfra verktøylinjen og dobbeltklikk på den virkelige systempartisjonen for å ha full skanning.

Quickly Fix: Bootrec /Fixboot Access Is Denied in Windows 10 - MiniTool Partition Wizard (11)

Quickly Fix: Bootrec /Fixboot Access Is Denied in Windows 10 - MiniTool Partition Wizard (12)

Trinn 3. Når datainnretting er ferdig med skanningen (eller du kan pause/stoppe skanningen når de nødvendige filene er funnet), sjekk filene du vil gjenopprette og klikkeLagreFor å holde disse filene på en ikke-system disk.

Quickly Fix: Bootrec /Fixboot Access Is Denied in Windows 10 - MiniTool Partition Wizard (13)

Etter at du har lagret de viktige filene fra System Partition, kan du nå gå videre for å installere Windows på nytt.Vår forrige guideHvordan installere Windows 10 på en ny harddiskGir deg detaljerte trinn og bilder for å lede deg gjennom hele prosessen.

“BootRec /Fixboot Access nektes løst ved å følge løsningen ovenfor?Del nå raskt disse 4 løsningene med vennene dine. ”Klikk for å tweet

Fra nå av, sikkerhetskopierer du ofte

Når du har Windows 10 installert på nytt og gjør alle applikasjoner klare på PC -en, bør du vurdere å gjøre sikkerhetskopiering av systembilder ofte i tilfelle operativsystemet kan bli korrupt uten forvarsel, noeNår du prøver å fikse.

Og vi har et pålitelig verktøy for deg åSikkerhetskopier Windows 10.Minitool Shadowmaker, en ny, men likevel profesjonell Windows Backup -programvare, kan ivareta PC -en din og raskt gjenopprette fra menneskelige feil, virusangrep, systemfeil og naturkatastrofer.

Det gjør det mulig å opprette automatisk system/disk/partisjon/fil sikkerhetskopi, og tillate brukere å angi en sikkerhetskopieringsskjema for å administrere flere sikkerhetskopieringsfiler.

Klikk på knappen for å få denne Windows 10-sikkerhetskopieringsprogramvaren for 30-dagers gratis prøveperiode.

Minitool Shadowmaker TrialKlikk for å laste ned100%Rent og trygt

Trinn 1. VelgDenne PC -enå koble.Da blir du ført til hovedgrensesnittet.Ved å klikkeSikkerhetskopiI den horisontale menylinjen vil du finne at systempartisjonene er valgt som standard og en destinasjonssti også er valgt av Minitool Shadowmaker.

Quickly Fix: Bootrec /Fixboot Access Is Denied in Windows 10 - MiniTool Partition Wizard (14)

Tips:Du kan gå inn iKildeFan for å velge hva du vil sikkerhetskopiere, som noen viktige filer eller hele harddisken.På samme måte, skriv innMålFan for å endre sikkerhetskopieringsstedet hvis du har andre hensyn.

Trinn 2. For å sette opp automatisk sikkerhetskopi, skriv innRuteOg bestemme hvor ofte du vil at Minitool Shadowmaker skal kjøre sikkerhetskopien.Er det daglig, ukentlig eller månedlig?

Quickly Fix: Bootrec /Fixboot Access Is Denied in Windows 10 - MiniTool Partition Wizard (15)

Trinn 3. For å gjøre Minitool Shadowmaker automatisk slette de tidligere backup -versjonene der det er så mange å lagre diskplass, gå tilOrdningder tre alternativer er gitt.Inkrementell sikkerhetskopieringsskjema er standardmetoden som sparer mest diskplass.Ta imidlertid din egen beslutning.

Quickly Fix: Bootrec /Fixboot Access Is Denied in Windows 10 - MiniTool Partition Wizard (16)

Trinn 4. Klikk nåSikkerhetskopierer nåFor å starte første gangs sikkerhetskopiering av Windows 10, og de senere sikkerhetskopieringsoppgavene vil bli utført når den planlagte tiden kommer.

Quickly Fix: Bootrec /Fixboot Access Is Denied in Windows 10 - MiniTool Partition Wizard (17)

Med sikkerhetskopifilen kan du vende datamaskinen til en normalt kjørende datamaskin selv når BootRec /Fixboot Access nektet i Windows 10.

“Denne sikkerhetskopieringsprogramvaren hjelper automatisk med å sikkerhetskopiere systemet og filene.Du kan prøve det og få din sanntids PC-beskyttet. ”Klikk for å tweet

Bunnlinjen

Nå er det på tide at du begynner å fikse bootrec fixboot -tilgang.Bare følg guiden vår og fortell oss om du er ute av bryet.Hvis du har et bedre forslag, velkommen til å la det være i følgende kommentarfelt for å dele og hjelpe flere brukere.

Hvis du har problemer med å bruke programvaren vår, ikke nøl med å kontakte oss via[e -postbeskyttet].Forsikre deg om at du har en klar uttalelse om problemet ditt.Vi leser og svarer snart.

Bootrec fixboot tilgang nektes vanlige spørsmål

Hvordan fikser jeg bootrec fixboot -tilgang nektes?

Du kan følge de detaljerte instruksjonene i artikkelen for å bli kvitt bootrec fixboot -tilgang nektes i CMD.

Hvordan kjører jeg bootboc fixboot?

 1. Start datamaskinen på nytt.
 2. trykkF8som Windows -logoen vises.
 3. Plukke utFiks datamaskinen din.
 4. Plukke utLedetekstenfra menyen for gjenopprettingsalternativer.
 5. Når du er i ledeteksten, kjør, utførBootrec /RebuildBcd.

Hvordan kan jeg åpne tilgangs nektede nettsteder?

For å få tilgang til et blokkert nettsted, er det flere måter:

 1. Bruk VPN -er.
 2. Prøv å få tilgang til nettstedet via IP.
 3. Bruk nettleserutvidelser som Hola.
 4. Adresser Googledns / OpenDNS / 1.1.1.1 DNS.

Hvordan gjenoppbygger jeg min BCD manuelt?

 1. Start datamaskinen din iGjenopprettingsmodus.
 2. LanseringLedetekstenunder avanserte alternativer.
 3. For å gjenoppbygge BCD, bruk kommandoenBootrec /RebuildBcd.Dette vil skanne etter operativsystemene dine og la deg velge operativsystemet du vil legge til BCD.
 4. Vent til kommandoen fullfører.
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ray Christiansen

Last Updated: 15/01/2024

Views: 6040

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ray Christiansen

Birthday: 1998-05-04

Address: Apt. 814 34339 Sauer Islands, Hirtheville, GA 02446-8771

Phone: +337636892828

Job: Lead Hospitality Designer

Hobby: Urban exploration, Tai chi, Lockpicking, Fashion, Gunsmithing, Pottery, Geocaching

Introduction: My name is Ray Christiansen, I am a fair, good, cute, gentle, vast, glamorous, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.