Topp 14 gratis musikkapper uten nett fungerer uten WiFi (2022) (2023)

Er du bekymret for telefonens databruk? Eller kanskje du er en ivrig musikklytter og lagrer alle favorittspillelistene dine for å nyte mens du er på farten. Uansett årsak, finnes det apper der ute som fungerer uten Internett. Denne guiden hjelper deg med å finne det du virkelig leter etter – offline musikkapper for Android eller iOS.

Introduksjon:

Musikk er noe av det mest smittsomme på denne jorden. Ifølge BBC er det ikke bare en stor faktor i gledelige anledninger, men det kan til og med bidra til å lette ubehaget ved å lide av sykdom og annen nød. Musikk har mange former: Jazz, rock, pop, countrymusikk, klassisk musikk, etc.

I tillegg til dette er det forskjellige musikksjangre i hver stil. Det er velkjent at noen foretrekker en sjanger fremfor en annen. Folk som foretrekker countrymusikk fremfor andre kan finne sin gunst for denne typen musikk gjennom å studere på internett eller spørre naboene/vennene sine.

Det er mange gratis musikkapper som støtter enheter som Android-telefoner eller iPhones, så for å hjelpe deg med å nyte favorittsangene dine uten en WiFi-tilkobling raskt, så i dag vil vi gi deg de 14 beste gratis offline musikkappene som fungerer i offline-modus på mobilen din telefon:

1.Spotify

Top 14 Free Offline Music Apps Works Without WiFi (2022) (1)

Spotify er en podcast og gratis musikkapp. Den har et omfattende bibliotek med enestående innhold, lett å bruke og enkelt å forstå grensesnittet. Spotify er lett å bruke for alle uavhengig av deres erfaring eller kjennskap til smarttelefoner, noe som gjør det til den beste podcast-appen som tilbyr podcaster så vel som digitale tegneserier.

Last ned forAndroid|iOS

2.SoundCloud

Top 14 Free Offline Music Apps Works Without WiFi (2022) (2)

SoundCloud er en av de gratis musikkappene som er dedikert til å fremme utviklingen av original musikk ved å støtte alle musikkskapere. Over 175 millioner skapere lytter på SoundCloud hver måned, og over 12 millioner per dag laster opp mer enn 116 minutter med lyd hvert minutt.

Noen av de store merkene som er denne berømte musikkappen er Samsung, Microsoft, GEICO, Audi og mange flere!

Last ned forAndroid|iOS

Relatert lesning –Forstå rollen til AI i musikkindustrien

3.Google Play Musikk

Top 14 Free Offline Music Apps Works Without WiFi (2022) (3)

Google Play Musikk kommer forhåndsinstallert på millioner av smarttelefoner og nettbrett. Med bare én pålogging kan du laste opp opptil 50 000 av dine egne sanger fra hvilken som helst enhet.

Google vil også la deg streame radiostasjoner og podcaster gratis, og anses derfor som den beste appen for å laste ned musikk med høykvalitetslyd.

Last ned forAndroid

4.Amazon Music Unlimited

Top 14 Free Offline Music Apps Works Without WiFi (2022) (4)

Amazon Music Unlimited gir oss et bredt spekter av musikkstiler og tekster. Vi kan velge hvilken som helst type musikk vi vil, som klassisk, jazz, rock n’ roll, blues og så videre. Den har også en annen komponent som er lyrikk. Du kan nyte den med dine egne sangtekster på Amazon Music Unlimited.

Ingen tvil om at denne appen regnes som en av de beste offline musikkappene.

Last ned forAndroid|iOS

5.Gaana

Top 14 Free Offline Music Apps Works Without WiFi (2022) (5)

Hvis du elsker Bollywood-sanger, er det på tide å laste ned den beste gratis musikkappen – Gaana. Det vil ikke bare la deg gå for førsteklasses Bollywood-sanger, men også engelske så vel som hindi-sanger. Du kommer til å oppleve en flott musikksamling i denne appen. Den lar deg søke etter favorittsangere og -album. Det er en av de mest foretrukne offline musikkappene som er tilgjengelige på Google Play Store.

Last ned forAndroid|iOS

6.Apple Music

Top 14 Free Offline Music Apps Works Without WiFi (2022) (6)

Apple Music er en av de offline musikkappene som kommer med en premium musikkstrømmetjeneste fra Apple, dets morselskap. Tilgjengelig i mer enn 100 land fra juni 2017.

Det tilbyr online streaming og offline musikknedlasting til brukernes Apple-enheter. Brukere kan lytte til musikk offline og også dele musikkbiblioteket med opptil seks andre personer.

Last ned forAndroid|iOS

7.Jio saavn

Top 14 Free Offline Music Apps Works Without WiFi (2022) (7)

Jio Saavn er en gratis offline musikknedlaster for din Android- eller iOS-enhet som gir brukere muligheten til å streame millioner av spor. Dette inkluderer Bollywood- og Hollywood-sanger, og du kan nyte sanger med en bitrate på 320 KBps, noe som er flott for brukere av øretelefoner og hodetelefoner!

JioSaavn har også et premium-abonnement for å unngå at annonser kommer inn på bare Rs. 199,- per måned!

Last ned forAndroid|iOS

8.Musify

Top 14 Free Offline Music Apps Works Without WiFi (2022) (8)

Det er den beste musikkappen som ikke trenger Wifi for offline-modus. Det er ubegrensede sanger å utforske. Du kan umiddelbart bli transportert til forskjellige verdener med fantastisk bakgrunnsmusikk. Den støtter ubegrenset musikknedlasting, noe som betyr at du kan laste ned favorittsangene dine for offline bruk og lytte til dem når som helst.

Last ned forAndroid|iOS

Relatert lesning –Bli kjent med de 16 beste innovative ideene for mobilapper for 2022

9.Wynk musikk

Top 14 Free Offline Music Apps Works Without WiFi (2022) (9)

Wynk Music er en eksklusiv musikkstreaming-app fra Airtel som sikrer en høykvalitets Mp3 som du kan lytte til selv når du har en treg internettforbindelse. Du får også fordelen av å laste ned singler, album og spillelister for offline lytting.

Med Wynk Music kan du nyte gratis, ubegrenset strømming og nedlasting med Airtel.

Last ned forAndroid|iOS

10.Pandora

Top 14 Free Offline Music Apps Works Without WiFi (2022) (10)

Pandora, en av de ledende offline musikkappene, fokuserer på å gi brukerne en personlig tilpasset opplevelse som er ideell for dem. Plattformen er enkel å bruke og kan nytes av enkeltpersoner som ønsker å nettverke med et bredt spekter av musikkelskere. Ved å bruke denne unike internettapplikasjonen vil du kunne lage din egen spilleliste og dele den med musikkfellesskapet.

Den lar deg også bruke offline-modusen, hvor du kan lytte til favorittene dine selv når du ikke er koblet til internett.

Last ned forAndroid|iOS

11.Deezer

Top 14 Free Offline Music Apps Works Without WiFi (2022) (11)

Det er en av de største plattformene blant offline musikkapper som kan øke humøret ditt. Med over 56 millioner låter i samlingen vil du aldri føle et øyeblikk av kjedsomhet. Deezer kan også hjelpe med å identifisere en sang eller podcast. Du forblir tilkoblet familien din mens du reiser med Deezer på telefoner, nettbrett eller stasjonære datamaskiner.

Dessuten er Deezer bare ikke et musikkbibliotek hvor du kan få musikk fra alle sjangere, men det hjelper deg også å lage din egen spilleliste. Den har videre en sangfanger og tekster slik at du kan synge med.

Last ned forAndroid|iOS

12.Napster

Top 14 Free Offline Music Apps Works Without WiFi (2022) (12)

Som forbrukere liker vi alle å oppdage nye artister og musikksjangre. Med over 40 millioner spor i Rhapsodys bibliotek kan du oppdage tusenvis av artister og flere tiår med sjangere uten å måtte betale for samme sang eller album to ganger.

Videre lar Napster-appen deg bygge og tilpasse spillelister basert på din unike smak. Tjenesten deres er enkel å få tilgang til hvor som helst i verden på mobilenheten din, enten du er hjemme eller på farten.

Last ned forAndroid|iOS

1. 3.Musicolet musikkspiller

Top 14 Free Offline Music Apps Works Without WiFi (2022) (13)

Musicolet Music Player er en kompetent app som kan samle alle dine offline sanger og lar deg spille en haug av dem på en gang. Den gir deg også viktige funksjoner og er helt annonsefri for å eliminere eventuelle ytelsesproblemer.

Enten du er på fest eller bare vil slappe av, vil Musicolet Music Player fungere som den beste måten å høre favorittsangene dine på. Det er akkurat som andre offline musikkapper, men det kommer med en offline musikkspiller som viser alle de nedlastede offline sangene dine på ett sted. På denne måten trenger du ikke å hoppe fra sang til sang.

Last ned forAndroid

14.Gratis musikk for YouTube-spiller

Top 14 Free Offline Music Apps Works Without WiFi (2022) (14)

Med Free Music for YouTube Player kan du lytte til de nyeste sangene før andre gjør det, fordi appen fungerer fullstendig selv når du er offline. Ved å bruke en slik offline musikkspiller trenger du ikke lenger å trykke på pause når du svarer på en telefonsamtale eller tar en pause.

Videre, hvis du lager din egen spilleliste på Youtube og synkroniserer den med appen, gir den deg YouTube-musikken gratis sammen med muligheten til å laste ned den aktuelle sangen fra Youtube til datamaskinen din.

nedlastingGratis musikk for YouTube-spiller

Siste ord:

De ovennevnte offline musikkappene krever ikke WiFi eller en aktiv internettforbindelse for å streame og spille musikk. Du kan lytte til beats offline! Du kan også synkronisere musikken din med disse programmene, som lar deg løfte favorittlåtene dine ved hjelp av noen av disse fantastiske programmene.

Nå trenger du ikke bekymre deg for dataplanen din også når du er på tur/ferie, du kan bruke disse appene effektivt og utnytte ressursene dine mer effektivt. Frakoblede musikkapper er en stor nødvendighet for alle i dag.

Men hvis du ønsker å bygge lignende musikkapper, ta kontakt medMobcoderi dag!

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Corie Satterfield

Last Updated: 28/10/2023

Views: 5549

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Corie Satterfield

Birthday: 1992-08-19

Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

Phone: +26813599986666

Job: Sales Manager

Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.